Opkomst in de speeltuin

Zaterdag 2 mei was het heerlijk weer. De Bevers en de Kabouters en Welpen hadden besloten om lekker naar de speeltuin “Het Noorden” te gaan. Nadat we allemaal even naar de wc waren gegaan, konden we eindelijk vertrekken.

De zon bleef gelukkig de hele dag schijnen. We hebben lekker met zijn allen gespeeld en geschommeld. Ook was er een kabelbaan.

Halverwege de opkomst hebben we ook nog het koek-eetspel gedaan, dat gaat als volgt: We moesten in een kring gaan zitten en om de beurt met een dobbelsteen gooien. Als je een 6 had gegooid, moest je een blouse, pet en zonnebril opzetten. Was je hier mee klaar dan mocht je aan de koek beginnen. Maar zodra iemand anders 6 gooide, moest je weer snel de kleren uittrekken zodat diegene ze aan kon doen en aan de koek kon beginnen.

Nadat we allemaal ons buikje vol gegeten hadden, hebben we nog lekker een bekertje limo gedronken. Toen hadden we nog een uurtje om lekker vrij te spelen in de speeltuin.

Om vier uur was het helaas al weer tijd om terug te gaan naar het clubhuis. Daar hadden we nog heel even tijd voor een kort spelletje. Om half vijf waren alle ouders er weer en zat de opkomst er al weer op.