Foto-Fietstocht

Hoi,

hier de eerste foto’s van de: ‘rechtdoor=rechtdoor fotofietsspeurtocht’.

Hierbij was het de bedoeling door middel van de foto’s een toch te fietsen en tussendoor ook nog wat kleine vraagjes op te lossen. De groep werd in drieen gesplitst en de eerste groep ging om 12.00uur van start. Al voor de groepen weg waren hoorde de organisatie al verkeerde kreten als: ‘deze klok is bij de molenlaan’ en ‘ik zie het al, we moeten rechtsaf’. En ja, hoe het de groepen is vergaan weten we niet precies, maar met af en toe verkeerd rijden kwam groep 2 als eerste aan bij de Ikea Delft voor de pauze.

Terwijl de nieuwe route werd gegeven, een warm drankje genuttigd en wat broodjes gegeten, kwam groep 1 aanfietsen, en niet lang daarna was groep 3 ook van de partij. Iedereen was druk aan het discussieren over de route, maar ieder was het er toch wel over eens dat ondanks de wind, de route goed te rijden was geweest. Alleen in het begin was er wat regen, maar daar kon iedereen wel tegen. Na de pauze mocht groep 2 weer van start, een eerlijk gewonnen voorsprong, dus die mochten zij doorzetten. De anderen kwamen nog wat tot rust, maar al snel waren alle groepen weer onderweg.

De organisatie reed nog even langs wat punten waar foto’s in actie werden gemaakt, maar maakten zich snel uit de voeten om lekker warm in het clubhuis te gaan zitten wachten op vermoeide fietsers. Ondertussen hadden zij alwel een checkpunt geactiveerd. Op de route zouden zij langs een huis komen waar iemand zat te kijken of alles wel eerlijk verliep. Alleen de eerste groep is hier gesignaleerd, de anderen hebben de weg afgesneden. Toch werden hier geen minpunten voor gegeven. Ieder mocht de antwoorden op de vragen inleveren, punten werden geteld en de prijs aan groep 2 gegeven. Gelukkig bevatte de prijs voldoende snoep om met de gehele stam te nuttigen. Het was vermoeien, erg gezellig en hopelijk voor deelnemers, maar zeker voor de organisatie zeer geslaagd!

Deelnemers? Peter, Caroline, Karin, Dominic, Erik, Marcel, Frank, Sjoerd, Mirjam, Richard, Linda en Judith.

Groetjes,

Irene, Riny & Annemiek