Cabaret voorstelling Arie Vuyk

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 19-11-2016
Tijd: 19:00 - 21:30

Locatie
De Nieuwe Banier

Categorieën


Cabaret voorstelling Arie Vuyk

zaterdag 19 november 19.00u de Nieuwe Banier

Zaterdagavond 19 november is de benefiet voorstelling door Arie Vuyk. Deze professionele cabaretier stelt zijn hele opbrengst ter beschikking aan de bouw van het nieuwe clubhuis! Hij heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij draagt scouting een warm hart toe. Daarom stemde hij direct en volmondig in met het geven van een voorstelling voor onze groep.

Zaterdag 19 november heeft hij de try out van zijn eindejaarsconference. De avond start met een meet & greet met de scouts en explorers. Tijdens deze meet & greet legt hij uit wat cabaret is en de kinderen kunnen volop vragen stellen.

De zaal is open om 19.00u. Om 19.15u start de meet en greet en om 20.00u de voorstelling. De voorstelling duurt 1,5 uur inclusief een pauze. Na de voorstelling is er gelegenheid voor een informele borrel in de theaterzaal. De prijs is € 15,00 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen inclusief een drankje tijdens de pauze.

De voorstelling is voor iedereen geschikt want hij is niet grof en beledigend.

Arie Vuyk won drie cabaretfestivals en overweldigt, ontspant,

ontroert, verrast en verrijkt. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes.”

https://www.youtube.com/watch?v=d2vI7alHlTU

https://www.youtube.com/watch?v=Z-opmeeSY5k

 

Kaartjes zijn direct via deze link te koop. Je wordt dan doorgeleid naar een betaalapp van de ABN Amro. Heel simpel en veilig. Wil je meerdere kaarten, klik dan meerdere keren op de link.

kaartje volwassene

kaartje scout/explo/welp of bever