Zwemmen

Met zijn allen trokken we op richting het zwembad van de Wilgenring. Iedereen werd om half 1 bij het zwembad verwacht. Daar zou de middagactiviteit tot circa half vier gaan duren. Nou wat activiteit betreft was deze dag een ware happening…. we kunnen ons ook niet voorstellen dat er niemand was die ’s avonds nog een berg energie over had om een ‘blokje om’ te gaan rennen. Water was er in het zwembad zoals verwacht genoeg. We kunnen dus stellen dat een ieder deze dag weer flink is schoon geweekt. Weer eens iets anders dan die bemodderde broeken die doorgaans op zaterdag in de wasmand liggen.

Er was voor ieder wat wils, glijbanen, bubbelbaden voor de sportieveren onder ons…en natuurlijk de Robinson Crusoë-tactieken van de ‘vlotbewoners’ onder ons.

Natuurlijk hield niet iedereen zich bezig met survivaltechnieken op het water. Der snelle jongens en meiden kozen natuurlijk voor snelle glijbanen. Brede glimlachen horen daar natuurlijk bij. Zelfs op de foto zijn die glimlachen duidelijk zichtbaar.

De echte durfal onder de zwemmers bleek een kleiner groepslid te zijn. Als enige bever durfde hij, dappere Rens, van de duikplank. Velen deden het hem niet na. Dat neemt natuurlijk niet weg dat hij wellicht bij een volgende zwemactiviteit door andere bevers zal worden vergezeld op de duikplank.

Wij kijken er in iedergeval vol verwachting naar uit!