Zomerkamp welpen 2016

Zie hier de foto’s en een kort verslagje van het Welpenkamp 2016!

Zondag

Vandaag zou het zulk lekker weer worden, dat we hadden besloten het zwemmen te verplaatsen naar vandaag. We zijn naar een mooi openluchtzwembad geweest dicht in de buurt. Maar voordat we wilden gaan zwemmen, kwam er een deurwaarde langs omdat Ikki betalingsachterstanden had. We hebben met de Welpen besloten Ikki te helpen. We maakten een advertentie en plaatste die in de werk-gezocht-column.

 

Maandag

Alles ging zijn gangetje tot plots, net voor de lunch, er opeens een clown op ons terrein stond die op de advertentie af was gekomen. De clown bood Ikki een baan aan. Echter was de onhandige Ikki niet de geschikte kandidaat voor een baantje als clown.

 

Dinsdag

Vandaag is er opnieuw iemand op de advertentie af gekomen. Dit maal een ninja, een oude bekende. Zijn ninjagroep was uitgedund en er moesten nieuwe ninja’s gerekruteerd worden. Hij probeerde Ikki de ninja basis aan te leren zodat ze eventueel een baan als ninja kan aannemen. Dit werkte helaas ook niet.

 

Woensdag

We zijn op de helft van het zomerkamp en de kinderen staat iets spannends en hoogs te wachten. We gaan namelijk naar het klimbos, de bomen in. Een tweede verrassing vonden de kinderen bij het kampvuur in de avond. Plotseling was daar Dr. Kwaadaardig (ervaren superschurk)! Na even goede hoop te hebben op een baan, ging dat helaas (en gelukkig) ook niet door.


Donderdag

Donderdag begint met een rustige ochtend, ontbijten en spelletjes spelen. Maar wat rent daar plotseling door de bosjes? Is het een pingu├»n? Ja het is Pingu van de tv-serie Pingu. Hij vertelt dat er plek vrij gekomen is in zijn tv show. Ikki mocht dus meedoen met de auditie. Voor de baan zou ze wel moeten verhuizen en stoppen met leidinggeven. Dat werd het dus ook niet.

 

Vrijdag

Vandaag ging het vooral om voorbereidingen voor de bonte avond. Maar plotseling, voor de traditionele barbecue en bonte avond, kwam Dr. GZ langs! Een dj die wij vorig jaar hebben geholpen tijdens het voorbereidingsweekend en waar we nog bij in het krijt stonden. Dr. Gz zocht nog een MC om samen mee op feesten te draaien. Ikki bleek veel talent te hebben. We hadden die avond een groot feest in de slaapzaal en het contract werd ter plekke getekend.