Zeilen op z’n Hillegersbergs

Zondag was stond de meest gevreesde Stam-activiteit van het jaar op de planning: zeilen. Vol goede moed en onder een steeds krachter wordend zonnetje verzamelden we bij Frank, om van daaruit de Achterplas af te schuimen. Helaas hadden degenen die er verstand van hebben zich al van te voren uit de voeten gemaakt en bleken degenen die er dachten verstand van te hebben niet meer zo te weten hoe het ook al weer werkte.

Niet getreurd, het was lekker weer en de organisatie had een uitgebreide picnick verzorgd, dus we konden er al snel onze eigen invulling aan het zeilen geven: op een zeiltje aan de kant in de zon liggen. En zo zijn we de middag prima doorgekomen. Een aatal Stam-leden hebben nog een dappere zeilpoging gewaagd, maar meer dan een paar builen en een hoop frustratie leverde dit niet op.

Na een middag lekker in de zon aangeklooid te hebben, zijn we teruggevaren naar onze uitvalsbasis, waar we nog een hapje gegeten hebben en de versgebrande wintersport-dvd’s hebben bekeken (met dank aan Jens). Al met al een prima dagje!