Voorbereidingsweekend Welpen 2017

Het is al bijna weer zover: het zomerkamp van de Welpen! Maar natuurlijk moeten we ons eerst goed voorbereiden voor dit super leuke kamp! Dit doen we dan ook op voorbereidingsweekend, waar we alvast een beetje kunnen wennen aan het ritme en de gebruiken tijdens kamp.

Het was wel een heel bijzonder weekend, want er kwam een goochelaar langs die ineens verdween. Toen was het plotseling al avond. De tijd vloog voorbij.

De Welpen gingen daarom, maar snel slapen en werden de volgende ochtend wakker. Na ochtendgym en wat leuke spellen werd het tijd om te ontbijten. Na nog veel meer super leuke spellen werd het dan weer tijd voor het rustuurtje. Nadat iedereen helemaal was uitgerust gingen we lunchen, maar het was wel een hele bijzondere lunch namelijk broodjes bakken op het kampvuur. Toen kwam de goochelaar ineens weer terug. En wat bleek: de goochelaar de tijd had omgedraaid! We hadden dus ontbeten in de avond en gedineerd in de ochtend! De truc van de goochelaar was misgegaan, waardoor de leiding dacht dat dit normaal was.

De slimme Welpen gingen daarom opzoek naar de goede cijfers op de klok. Na wat goochelen was de tijd weer helemaal goed en de leiding weer overtuigd van het normale dagritme. En dat allemaal dankzij de hulp van de Welpen!