Ontdek je GPS-plekje

Ook in 2006 stond er dus een GPS-tochtje op de planning en dit keer een verrassende variant: Ontdek je plekje!

Het idee was om eens de andere kant van Rotterdam aan een expeditietocht te onderwerpen. En als het dan zo dichtbij is, doe je dat natuurlijk per fiets en benenwagen.
Rond de klok van 11 stond de koffie al (dan niet over het aanrecht) te pruttelen en de theerecepten werden uit de kast getoverd om iedereen z’n versnapering weg te kunnen laten spoelen. Natuurlijk kan er maar eentje de eerste zijn, en dat was dus Sjoerd. Helaas had hij andere prioriteiten, die wellicht nog wel belangrijker waren, dus had het ploegje dat zijn GPS-device ging gebruiken een extra dimensie: "Hoe werkt ie?". Sjoerd zou Sjoerd niet zijn als ie daaraan niet gedacht had, dus was er een beschrijving voorhanden.

Maar al te graag hadden de dames van het dames team die gps in handen gehad, want dan hadden ze wellicht een excuus gehad om het spoor bijster te raken 😉 Uiteindelijk moest het stoere mannenteam de reddende hand toesteken en kwamen we spontaan terecht bij de Ben & Jerries IJskar. Een hele wonderbaarlijke aura van de dames dus…want dit punt stond niet aangegeven… :0

UIteindelijk belande iedereen in het zonnetje op het eindpunt. Slachtoffers bleken er niet gevallen te zijn, dus werd er getoast op nog meer zonnige weekenden, want dat beviel best wel goed.

Veel plezier met het bekijken van de foto’s!

Judith, Sjoerd, Peter en Richard