De Kerstbijeenkomst 2003

Ook in 2003 werden we natuurlijk allemaal blij van de kerstgedachten. Met de hele groep werd er ‘onder’ de mooi versierde kerstboom liedjes gezonden van van het kerstdiner genoten.

Natuurlijk werden er ook actieve spelletjes gedaan. Tijdens de koekjes-eet-wedstrijd bleek dat het met hoge snelheid in je mond stoppen van koekjes toch best lastig is. Ook is het mogelijk om behalve de in elkaar geknutselde placemats ook je buurman/vrouw met glitters te versieren. Aan het einde werd iedereen er prachtig versierd van.

Tijdnes het toneelstukje kwamer er een kabouter en welpenachtige Josef en Maria ten tonele. Zelfs onze herbergier had voor hen nog wel een slaapplaatsje beschikbaar in de stal. Bij de geboorte van Jesus bleken er ook dit jaar weer echte engelen aanwezig te zijn. Zij zorgden er dan ook voor dat de alom bekende koningen ook even langskwamen om hun beste beentje voor te zetten.

Gelukkig was nagenoeg alle leiding aanwezig zodat iedereen op de foto kon worden gezet. De leukste gezichten zijn waargenomen. Je kunt ze bekijken door op een van de linkjes te klikken…..

Nu rest ons niets anders dan jullie veel kijkplezier te wensen en bovenal het alles beste voor het nieuwe kalenderjaar!