Bowlen

Hallo iedereen!

Voor de opkomst van vrijdag 28 november was het de bedoeling om gezamelijk om 20.00 uur op het clubhuis te verzamelen. Van daar uit zouden we ons verplaatsen richting Ommoord. In de Keizershof in Ommoord/Zevenkamp hadden we 3 banen gereserveerd zodat we van 21.00 uur tot 23.00 uur met ballen konden gaan smijten.

Dat laatste was niet tegen dovemans oren gezegd. Met 33,8 km/u bleek Lex de grootmeester in het high-speed bowling kampioenschap. En daarbij bleek het tevens mogelijk om zelfs strikes te gooien. Riny daarentegen bleek de grootmeester in het low-speed bowlen. Met een onregistreerbare tijd maar met een snelheid van maarliefst 0,0 km/u was hij de ultieme winnaar. Wie in de uiteindelijke eindstand de beste bowler is geworden is niet bekend. De einduitslag blijkt namelijk te zijn gewist in de computer 😉

Voor anderen (we noemen geen namen natuurlijk) bleek het al lastig genoeg om iets te raken…de goot uit gezonderd. De baan raken bleek minder lastig… de deuken in de banen zoals die na afloop werden geregistreerd zijn het spetterende bewijs van onze sportieve en hoogwaardige acties.

Voor een ieder die onze oogverblindende acties en prestaties niet wil geloven zijn er enkel foto’s bijgevoegd als bewijs.

Groetjes,

Kirsten & Ferry