RSW

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 31-03-2017 / 02-04-2017
Tijd: 19:00 - 15:00

Locatie
Scouting Kampeerterrein Bieslandsebos

Categorieën


De RSW is een jaarlijks terugkerend scouting weekend. Tijdens dit weekendje zullen de scouts het opnemen tegen alle andere scouting groepen uit regio rond de rotte. Hierbij wordt gelet op het toepassen van de scoutingtechnieken (zoals pionieren en route technieken), veel spelletjes gedaan en bovenal veel plezier gemaakt! De winnaars van de regionale scoutingwedstrijden mogen meedoen aan de landelijke scouting wedstrijden.

De RSW wordt dit jaar gehouden op het scouting terrein in Pijnacker. Hier zullen jullie op eigen gelegenheid naar toe moeten komen, het zou handig zijn als jullie met elkaar kunnen mee rijden dit in verband met weinig parkeer ruimte.

De scouts worden hier vrijdagavond 31 maart verwacht om 19:00 en het zal zondagmiddag 2 april om 15:00 weer afgelopen zijn op eveneens deze locatie.

De kosten voor dit weekend bedragen 15 euro.

Mocht je meegaan horen we graag ook of je bereid bent een aantal spullen van scouting te vervoeren naar het terrein in Pijnacker (denk hierbij aan: tenten, opvouwbare tafelbladen, kisten met materiaal).

Gelieve je aan of af te melden voor/op woensdag 22 maart, dan kunnen wij zaterdag gaan inpakken!