Mad Science

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: 13-05-2017
Tijd: 13:30 - 17:00

Locatie
BSO Zazou

Categorieën


Inschrijven

Show en fun stations

Op zaterdag 13 mei is de superleuke show van Mad Science. Gewoon tijdens de opkomst tijden van de bevers en de welpen, maar wel op een andere locatie. Namelijk BSO Zazou, op de Kleiweg 310 in Rotterdam.

Mad Science brengt wetenschap tot leven. Stoere proefjes, gekke professoren, het is echt superleuk om te zien. En nog leuker, daarna kun je zelf ook dingen maken. Mad Science: “Wij inspireren kinderen met uitdagende en educatieve wetenschap en techniek. Onze workshops stimuleren de onderzoekende leerhouding op school en wij verzorgen een knalfeest in de woonkamer. Zo vormen wij de wetenschappers en technici van morgen! Met onze energieke presentaties en educatieve programma’s stomen we kinderen klaar voor de toekomst.” 

Voor wie?

Deze middag is voor alle kinderen. Van 5 tot 80 jaar. Er komt een show waarin mensen op een hele leuke manier wetenschap uitleggen met allerlei proefjes. En je kunt daarna zelf allerlei dingen maken zoals slijm maken, een stuiterbal en dat soort leuke dingen. Het is voor alle kinderen van scouting maar ook vriendjes, buurkinderen, de kinderen van kinderdagverblijf en opvang Zazou, je neefjes en nichtjes. De maximale capaciteit is 90 mensen inclusief ouders. 

Schrijf je snel in, dan ben je zeker van een plekje.
Inschrijfformulier

Voor vragen, kun je mailen naar [email protected]

Doel

Het doel van deze leerzame show is het sponsoren van het bouwen van het nieuwe clubhuis. Daarom vragen we een entreeprijs voor deze show en doe activiteit. De leden van scouting Hillegersberg betalen € 5,00 per kind. De kinderen, die niet bij scouting Hillegersberg zitten en wel van harte welkom zijn, betalen € 7,50 per kind. De ouders zijn van harte welkom bij de borrel aan het einde van de middag. Ook hier vragen we een bedrag voor de drankjes, want alle beetjes helpen!! Je kunt op de dag zelf pinnen. 

Inschrijven